Historik

Ester Elenora är ett märke för kvinnan som inte följer trender utan skapar dom.

Ester Elenora har kläder för alla åldrar, både till vardag och fest. Fokus ligger på toppar, klänningar, tunikor och assessorer. Varje säsong utökas kollektionen med nya överraskningar. Ester Elenora har en snabbt växande kundgrupp som uppskattar klädernas vintage chabbychickänsla.

Vi strävar efter att leverera bästa kvalitet till de bästa priserna. Vi inspirerar kvinnor att bli snyggt klädda i sin vardag genom att fokusera designen på de feminina formerna och kontinuerligt utveckla både enkla och lyxigare plagg, som kan bäras i alla sammanhang. Vi följer och inspireras av både streetstyle och internationell catwalk för att kunna leverera de senaste stilarna.
Från 2018 drivs varumärket under Zeline Accessory AB 556749-1187


Designer

Caroline Carlsén grundade Ester Elenora 2009 med ambitionen att bygga ett sofistikerad kvinnligt klädmärke med ett sensuellt uttryck och ett internationellt snitt. 

Caroline Carlsén har lyckats bygga varumärket på sitt eget sätt genom att gå sina egna vägar. Denna framgångsrika modell har resulterat i väldigt populära och uppskattade kläder. Ester Elenora är ett väletablerat varumärke på den skandinaviska marknaden.

På svenska In English